Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yeşilgiresun Belediyespor’u götürecek gücümüz kalmadı”

Bu haberin fotoğrafı yok

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Yeşilgiresun Belediyespor basketbol takımı ile ilgili net konuştu. Aksu; “Artık bu takımı götürecek gücümüz kalmadı”

Giresun Belediye Başkanı ve Yeşilgiresun Basketbol Kulübü Başkanı Kerim Aksu, Spor Toto liginde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor’u belediye olarak artık götürecek güçlerinin kalmadığını açıkladı.
Başkan Aksu, konuya ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtlarken, “Buraya Fenerbahçe’yi, Galatasaray’ı getirme başarısı gösterdik. Yeşilgiresun Belediyespor kısıtlı bütçesi ile Spor toto basketbol liginde kaldı. Ama artık Belediye olarak bizimde gücümüz kalmadı” dedi.

“BELEDİYE CHP’Lİ DİYE YARDIM YAPMIYORLAR”

Yeşilgiresun Basketbol Kulübü ve Belediye Başkanı Kerim Aksu, basketbol takımının başkanı CHP’li olduğu için açıkçası kulübe yardım yapmıyorlar. Bu takım bu şehrin takımı ama yardım yapmayanlar bedava gelip protokol tribününe oturup maçı izleyip çekip gidiyorlar” dedi.
Yeşilgiresun Belediyespor’a bir tek Mehmet Geldi’nin milletvekili olduğu dönemde Çaykur’dan 10 bin lira alıp verdiğini söyleyen Başkan Aksu, basketbol takımının Giresunspor bünyesi altında birleşmesinin de düşünülen alternatifler arasında olduğunu ifade etti.