Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolu’da “Veliler Okuyor, Çocuklar Mutlu Oluyor” projesi

Bu haberin fotoğrafı yok

Okulda sürdürülen eğitim-öğretim faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla zaman zaman yapılan sosyal ve kültürel etkinliklerle dikkat çeken Tirebolu Cumhuriyet Ortaokulu’nda, içinde bulunduğumuz dönemde bir ilk daha gerçekleştirildi ve veliler arasında Kitap Okuma Kampanyası düzenlendi.
Tirebolu ilçesinde Cumhuriyet Ortaokulu bünyesinde 2015-2016 Eğitim-Öğretim Döneminde başlatılmış olan proje, velilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. “Veliler Okuyor, Çocuklar Mutlu Oluyor” projesi kapsamında 8’nci sınıflarda okuyan öğrencilerin velilerine yönelik olarak düzenlenen kampanyanın büyük ilgi gördüğünü söyleyen Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Fahrettin Sarı, bu etkinlik sayesinde velilerin okulla daha da iç içe olduklarını belirterek, “Okulumuzda ilk kez düzenlemiş olduğumuz bu anlamlı projeye katılımlarıyla destek veren tüm velilerimizi, gösterdikleri ilgi ve gayretlerinden dolayı kutluyorum. Proje süresince velilerimizi, okulumuz ortamında kendileri için hazırlanmış olan yerlerde kitap okurken görmenin, bu etkinliğe emek veren tüm okul personeli tarafından mutlulukla karşılandığını ifade etmek istiyorum. Okulumuz idaresi ve öğretmen arkadaşlarımız adına, projeye katılan ve bizimle birlikte olan velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Söz konusu projenin başarıyla tamamlanmasının ardından, böyle güzel etkinlikleri daha da zenginleştirmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Öte yandan, kendileri için böyle bir kampanya başlatan okul idaresine teşekkür ettiklerini bildiren veliler, bu projeyle hem kendilerini geliştirdiklerini ve hem de çocuklarıyla daha yakından ilgilenme fırsatı bulduklarını söylediler.