Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Öztürk; “Milli ve yerli bakış açısı ortaya konulmalı”

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Federasyonun Üsküdar belediyesi Mehmet Çakır kültür merkezinde yapılan iftar programında yaptığı konuşmada Giresun toplumuna seslendi.
Sabri Öztürk, gelecek kuşakları çok iyi eğitmeliyiz, “milli ve yerli”  bakış açısı ile değerlerimize de sahip çıkılmalıdır, dedi.

Milletvekili Öztürk yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Gerçekten Giresun Federasyonu çok faydalı, çok verimli çalışmalar yapıyor. İstanbul’da Giresunluları Ortak paydada topluyor. Hamdolsun Biz birçok davetini almıştık, hem federasyonun, hem vakıf, hem de Giresun’un değerli sivil toplum kuruluşlarının, tabii ki takdir edersiniz ki yoğun bir çalışma dönemi var, her hafta sonu Giresun’dayız, milletvekillerimiz ile beraber çok arzu etmemize rağmen aranızda olamadık. Bundan sonra şartları biraz daha zorlayacağız, bütün Giresunlu hemşerilerimiz ile beraber İstanbul’da daha sık bir araya gelmeye gayret göstereceğiz. Hasan Turan arkadaşımızı çok takdir ediyoruz, gerçekten İstanbul’da Giresunlulara liderlik yaptı. Onu da Giresun milletvekili sayıyoruz, büyüğümüz Cemal Öztürk, Muğla milletvekili Nihat Öztürk ve Başbakan yardımcımız Nurettin Canikli ile beraber elimizden geldiği kadar memleketimize hizmet etmeye çalışıyoruz.

Giresun Federasyonunun birçok etkinliği var, birçok faydalı çalışması var, güzel bir sloganı var “Giresun Gabuğunu gırdı” özgüveni yüksek güzel bir slogan, güzel bir ifade, bu Giresunlular için yeterlimi, yeterli değil, niye yeteri değil!
İstanbul’da her zaman söyleniyor, şu kadar nüfus var, şu kadar kalabalık var; şu kadar etkinler, iş dünyası, siyaset ve bürokraside çok iyi yerde olan hemşerilerimiz var.
Hepsi ile  gurur  duyuyoruz, ama Giresun’un nüfus yoğunluğu bakımından İstanbul’daki sıralaması ile temsil edildiği yerdeki durumu sizce yeterli mi!
Pek yeterli değil arkadaşlar, İstanbul’da bir tek milletvekili Hasan Turan olmamalı idi, ilaveten birçok değerli kardeşlerimiz, arkadaşımız var, onların da olması gerekir.
Burada belediyelerde çok iyi yerlerde temsil eden abilerimiz, arkadaşlarımız var. Ama bir dahaki döneme biz Federasyon olarak, dernekler olarak Giresun sivil toplum kuruluşları olarak o kadar iyi çalışmalıyız ki “Gabuğumuzu gırdığımızı” TBMM’den de sesi gelmesi lazım” dedi.