Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun demokrasiye sahip çıktı

Bu haberin fotoğrafı yok

Darbe girişimini protesto eden binlerce Giresunlu sokağa döküldü. Atatürk Meydanında ellerinde Türk Bayrakları ile toplanan binlerce Giresunlu  gece boyunca demokrasi nöbeti tuttu.

Giresunlular, darbe girişimine karşı sokağa döküldü.  AK Parti Giresun İl Binası önünde toplanan yüzlerce kişilik grup, yaşanan olaylara tepki göstererek çeşitli sloganlar attılar. AK Parti binasının bulunduğu cadde kısmen trafiğe kapatılırken, vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar ve tekbir attılar. Bu sırada AK Parti eski milletvekilleri ve Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü vatandaşları sakinleştirmek için konuşma yaptı.

ATATÜRK MEYDANINDA DEMOKRASİ NÖBETİ

Her görüşten vatandaşın ellerinde Türk Bayrakları ile toplandığı Atatürk Meydanındaki demokrasi nöbeti gece geç saatlere kadar sürdü. Giresunlular demokrasiye sahip çıkarken güvenlik güçlerinin de çevreye herhangi bir taşkınlığa yol açılmaması yönünde geniş tedbir aldığı görüldü.

VALİ KARAHAN DA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE

Giresun Valisi Hasan Karahan, Atatürk Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan Giresunlularla birlikte oldu. Vali Karahan, yanında İl Jandarma Komutanı Albay A. İhsan Ersoy ve İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ile beraber “Halkın Valisi halkın içinde” sloganları ile karşılandı.