Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eynesil’de eğitici materyal sergisi açıldı

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Üniversitesi Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri bölümü öğrencileri tarafından yapılan eğitici materyaller açılan sergi ile tanıtıldı. Serginin açılışından sonra bölüm öğrencileri,  katılanlara materyaller hakkında bilgi verdiler. Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından hazırlanan anasınıfı öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan eğitim materyalleri oldukça ilgi gördü. Eynesil Kamil Nalbant MYO Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Gülsüm Düşek, “Öğrencilerimizin güz dönemindeki derslerinde okul öncesi eğitimde kullanılan çeşitli materyaller yaptılar. Özel eğitim materyallerinin ve yaratıcılık gerektiren dekoratif ürünlerin yer aldığı sergimizde çok değişik ürünler yer aldı. Sergimiz ziyaretçiler tarafından da oldukça beğenildi” dedi.
Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Onur öğrenciler tarafından hazırlanan materyallerin her olduğu gibi bu yılda da açılan sergi ile tanıtıldığını belirterek, “Öğrencilerimiz tarafından geçen yıl yapılan materyaller ilçemizdeki anasınıfları ve anaokullarında eğitim gören çocuklarımıza hediye edilmişti. Bu yıl yapılan materyaller da ileriki günlerde aynı amaçla dağıtılabilinir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Serginin açılışına Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Halk Eğitim Müdürü Ali Güdük, Mustafa Yüksel Ortaokulu Müdürü Mehmet Çalık, Ören İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Demet Kılıç,  Eynesil Devlet Hastanesi Müdürü Mustafa Yıldız, Hastane Başhekimi Zühtü Benel Akgün,  Görele 80.Yıl Anaokulu Müdürü Yücel Gök, Çavuşlu İlkokulu Müdürü Tunay İşcan, Görele Ortaokulu Müdürü Necati Genç ile Mimar Sinan İlkokulu Müdürü Nihat Çınar katıldılar.  Sergiyi, Çavuşlu İlkokulu anasınıfı öğrencileri de, öğretmenleri Adile Genç eşliğinde ziyaret ettiler.

Ahmet CEYLAN