Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksu’dan bahar talimatı

Bu haberin fotoğrafı yok

Belediye Başkanı Kerim Aksu birim müdürleri ile yaptığı toplantıda, yatırımlar, projeler ve gündemdeki konuları değerlendirdi.
Başkan Kerim Aksu, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda, müdürler yaptıkları çalışmaları aktardılar. Başkan Aksu, şehirdeki kazı çalışmalarının sonuna gelindiğini baharla birlikte çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

Keşap Durağı, Kazancılar Yokuşu ve Sokakbaşı Kültür Merkezi Projelerinin öncelikli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Kerim Aksu müdürlere hitaben yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “ Her birim müdürü toplantıya biten işleri, devam eden çalışmaları ve planlanan işlerini getirsin. Burada değerlendirelim. Öncelikli olarak itfaiye aracı, vidanjör ve tiyatro için bir araç almak istiyoruz. Ayrıca, kiralık araçlardan vazgeçip birimlerin ihtiyacına göre araç almayı planlıyoruz. Su abonelerinin akıllı sayaç kullanmasını teşvik edelim. Yeni inşaatlarda akıllı su sayaçlarını zorunlu tutalım. Su çok değerli. Su israfını önlemeliyiz. Vatandaşlardan gelen şikâyetleri, talepleri ciddi şekilde değerlendirip gerekeni yapalım. Birimler arasında mutlaka koordinasyon istiyorum. Büyük projelere başlayıp tamamlayacağız. Bu toplantıları aylık olarak yapacağız”