Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balık av sezonu başladı

Giresun Belediye Başkanı Kerim

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 1 Eylül Balık Av Sezonun açılması nedeniyle balıkçı esnafını ziyaret etti.

Başkan Aksu, Hacısiyam Mahallesi’nde bulunan Kumyalı balıkçı barınağını ve Hacıhüseyin Mahallesi’nde bulunan Üçkayalar balıkçı barınağını ziyaret ederek, burada bulunan balıkçılara bol kazançlı bir sezon diledi.

Kumyalı ve Üçkayalar balıkçı barınaklarına yaptığı ziyarette balıkçı esnafı ile bir araya gelen Başkan Kerim Aksu, balıkçıların sorun ve sıkıntılarını da dinleyerek, birlikte çözüm önerilerinde bulundu.

Balıkçı barınaklarına yapmış olduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Kerim Aksu şunları söyledi, “Her av sezonunun başlangıcında olduğu gibi bu sezonda da balıkçı esnafımızın yanındayız. Balıkçı arkadaşlarımız, insanlarımız büyük emek veriyorlar.

Tekneleri gezdiğimizde masrafların boyutlarını görüyoruz. İnşallah iyi bir av sezonu olur. Ne kadar bolluk bereket olursa halkımız da o kadar yararlanır. Herkesin yolu açık olsun. Güle güle gidip, bol balıkla gelsinler. Yeni av sezonu herkese hayırlı uğurlu olsun.”

Giresun Su Ürünleri Balıkçı Kooperatifi Şükrü Galafat, “Her yıl başkanımız ile açılışımızı yaparız. İhtiyaçlarımıza her seferinde cevap vermeye çalışır. Bizleri hiç bırakmaz. Kendisine ben ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.  Bu sene sezondan beklentimiz çok büyük. Bizler için halkımız için bereketli bir sezon diliyorum.”

Üçkayalar Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hacı Hasan Kara ise, “Bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan başkanımıza, yalımıza yapmış olduğu ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Aksu, burada balıkçılarla birlikte çıktığı teknede önce kaptan köşkünü gezdi, güvertede çalışanlar ile balık ağı ördü ve ardından av teknesinin üzerinde bulunan çanı çalarak yeni av sezonunu temsili olarak başlatıp, bol kazançlı bir sezon dileğinde bulundu.