Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yol çilesi bayram sonu bitecek!

Giresun Merkezde ana arter

Giresun Merkezde ana arter üzerinde devam eden doğalgaz ve elektrik şebeke inşaatları yüzünden çekilmez hale gelen trafik çilesi Kurban Bayramı sonunda bitecek.
Giresun belediyesi Topal Sokak ve Cemal Gürsel Caddelerini yeniden düzenleyecek bu bölgedeki kaldırımlar genişletilip aydınlatma havadan yapılacak.

Giresun şehir merkezinde yaz ayları boyunca sürdürülen doğalgaz ve elektrik şebekesi çalışması nedeniyle özellikle şehir içi trafiğinin bütün yükünü çeken Hacı Hüseyin ile Cemal Gürsel Caddeleri arasındaki bölgede çalışmalarda sona gelindiği ve yaklaşık 1.5 km’lik mesafedeki bu bölgenin Kurban Bayramı sonrasında yeniden düzenlenerek hizmete açılacağı öğrenildi.

ŞEHİR ANA ARTERİNDE TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Hacı Hüseyin Mahallesi girişi ile başlayıp Fevzipaşa Caddesi, Topal Sokak ve Cemal Gürsel Caddesi ile devam eden şehir ana arterindeki doğalgaz ve elektrik şebekesi çalışmalarının kısa süre sonra tamamlanacağı öğrenildi. Belediye yetkilileri anılan bölgenin uzunluğunun yaklaşık 1.5 km olduğunu belirterek çalışmaların sonlanmasının ardından ana arterdeki yolların yeniden asfaltlanacağını belirttiler.

TOPAL SOKAK VE CEMAL GÜRSEL CADDESİNDE YENİ DÜZENLEME

Öte yandan Topal Sokak ve Cemal Gürsel Caddelerinde Giresun Belediyesi tarafından yeni düzenleme yapılacak. Bu bölgedeki aydınlatma havadan yapılacak, ayrıca Topal sokak ve Cemal Gürsel caddelerindeki kaldırımlar genişletilecek. Yetkililer 18 Nisan’da başlayan asfaltlama sezonunda bugüne kadar 40 bin ton asfalt kullanıldığını kaydettiler.