Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yaylalardaki beton evleri yıkacağız”

Bu haberin fotoğrafı yok

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli bir dizi ziyaret ve toplu açılış törenleri için Bulancak ve Piraziz ilçelerinde düzenlene programlara katıldı. Bulancak ilçesinde Mehter takımı ile karşılanan Bakan Canikli Bulancak ilçesinde yaptığı konuşmada, “Buraya yaptığımız organize sanayi bölgesi için ödenen para sadece Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tüm Türkiye’nin iki yıllık istimlak parasının tamamını buraya aktardı değerli hemşerilerim. Türkiye’de deniz manzaralı tek Organize Sanayi Bölgesi bizim ki” dedi.
Bizim en önemli değerlerimizden bir tanesi de yayalarımız ama maalesef Bektaş yaylası da dahil olmak üzere çok ciddi bir tahribat var betonlaşma var. Şimdi Kümbetin o çarşını tamamen yıkıyoruz, yıkacağız ve yeniden yapacağız o kötü yapılaşmayı ortadan kaldıracağız.
Tümünü biz karşılıyoruz devlet karşılayacak Valiliğimizin bunla ilgili çalışmaları son aşamada istimlak edeceğiz parasını ödeyeceğiz yeniden son derece güzel bir şekilde o yaylanın mimarı dokusuna uygun bir şekilde yapacağız yine o İnsanlara ucuz bir şekilde kiraya vereceğiz. Ondana sonra ise sıra Bektaş yaylasın da yıkacağız, o betonları yıkacağız. Değerli hemşerilerim biz Bektaş yaylasına beton görmeye gitmiyoruz, ihtiyacımız yok her taraf beton burada ve kaçak yapıları yıkıyoruz ve yıkmaya da devam edeceğiz.  Hiç kimse kusura bakmasın onlardan tavizimiz yok. Orayı tahrip edecek kim bir adım atarsa karşısında bizi bulacak oda bizim yapmamız gerekenlerden bir tanesi” ifadelerini kullandı.