Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vergi Rekortmenleri ödüllendirildi

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Vergi Dairesi Başkanlığı, Vergi Haftası kapsamında, 2014 yılında en yüksek Gelir ve Kurumlar Vergisi ödeyen mükelleflerini ödüllendirdi.
Giresun Vergi Dairesi Başkanlığı, 26. Vergi Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, en yüksek Gelir ve Kurumlar Vergisi ödeyen mükellefleri için bir tören düzenledi. Giresun Valiliği’nde, gerçekleştirilen törende, 2014 yılı içerisinde en yüksek vergiyi ödeyen mükelleflerine çeşitli ödüller verdi.

Giresun Vergi Dairesi Defterdarı Sedat Ayyıldız, törende yaptığı konuşmada, kamu harcamalarının, kalkınmanın, büyümenin, en önemli finansman kaynağı olan vergi verildikçe ülkenin gelişmekte olduğunu söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından Kurumlar Vergisinde birinci olan Çakırmelikoğlu Madensuyu İşletmesi adına plaketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ikinci olan  Afta Market adına  Şirket Müdürü  Ahmet Tozlu ve üçüncü olan  Süleymanoğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limitet Şirketi adına Şirket Müdürü Abdurahman Süleymanoğlu, Gelir Vergisinde ise birinci olan Asaf Zeki Kitapçı, ikinci olan Osman Feridunoğlu ve üçüncü olan Selim Kitapçı’ya plaketleri verildi.