Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Karahan, “Yaşlılar baş tacımızdır”

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Valisi Hasan Karahan yaşlılara hitaben yaptığı konuşmada; “Sizler bizim her zaman baş tacımızsınız” dedi.

Yaşlılar Haftası münasebetiyle Vali Hasan Karahan eşi Şule Meral Karahan la birlikte önceki akşam Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı fakir ve yardıma muhtaç yaşlılarla yemekte bir araya geldi.

Yemek sonrası Valimizin eşi Şule Meral Karahan yaşlılara karanfil hediye ederek hatırlarını sordu. Vali Karahan’da yaşlıların sorunlarını dinleyerek kısa bir konuşma yaptı.

Değişik vesilelerle sizlerle bir araya gelmeye özen gösteriyorum diyerek sözlerine başlayan Vali Karahan, “Ne mutlu bize ki yaşlılarımızı yük olarak görmeyen tam aksine sizlere ihtimamla ve sevgiyle yaklaşmamızı sağlayan bir kültüre sahibiz. Devlet olarak sizleri imkânlar ölçüsünde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşatmaya çalışıyoruz ve bu bizlerin görevi. Sadece bu günde, bu haftada değil her zaman baş tacımızsınız” diye konuştu. Organizasyonda emeği geçenleri kutladı.

Yaşlılar da hatırlanmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Vali Karahan ve eşi Şule Meral Karahan’a teşekkür ettiler.

Yeşilgiresun Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen yemeğe 40 a yakın yaşlının yanı sıra Vali Yardımcısı Barış Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve eşi İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun, SYDV Müdürü Davut Akgül ve okul müdürü Azmi Bıçakçı da katıldı.