Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trifunovic: “Basit hatalardan maçlar kaybettik”

Bu haberin fotoğrafı yok

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Baş Antrenörü Aleksandar Trifunovic, basketbolculardan Doron Perkins, Mutlu Demir ve Can Özcan’ın da katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

Trifunovic: “Banvit maçını ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç. Takımım özellikle iç sahada enerjisini daha fazla sahaya yansıtan bir takım. Kazanmamız durumunda bize daha rahatlık sağlayacak. Bu hafta daha önce olduğu gibi taraftarlarımızdan yine müthiş destek vermelerini bekliyorum. Umarım onlarla birlikte salondan gülerek ayrılacağımıza inanıyoruz” dedi.

MAÇLARI ERKEN KOPARTAMIYORUZ
Trifunovic, ‘Maçların son bölümünde oyuncuların üzerinde performans düşüklüğü yaşanıyor. Bir şekilde hatalar yapılıyor ve bu şekilde kaybedilen birçok maç var. Ne dersiniz?’ şekilde sorulan bir soruya; “Maçların kırılma noktaları var. Son 56 dakikada bitirici hamleleri yapıp maçları kopartmamız gerekirken, bunu yapamadık.
Bu ana kadar bunları yaparak neticeyi elde etmemiz gerekiyor. Bunun nedenleri araştırıyoruz. Son olarak Galatasaray maçında bunu yaşadık. Geriden gelip kazanabileceğimiz pozisyonu yakaladık ve basit hatalarla yenildik. Ancak taraftarlarımız pozitif de bakmalılar. Pozitif olarak bunlardan çıkaracağımız dersler var. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı dışında kötü oynadığımız bir maç yok. Darnell sezon sonuna kadar bizimle olmayacak. Bu nedenle Mutlu’dan beklentilerimiz arttı” diye konuştu.
Spor Toto Basketbol Ligi’nde ilk sezonlarını yaşadıklarının altını çizen Trifunovic, “İlk defa 1. Lig’de oynuyoruz ve ligde kalmak istiyoruz. Taraftarlarımız bu işin bir parçası.

GÜNLÜK SONUÇLARLA YAŞANMAMALI
Yaptığımız çalışmalarla Yeşilgiresun Belediyespor’un ömrünü bir yıl daha uzatmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe, Darüşşafaka, Anadolu Efes ve Galatasaray maçlarında son dakikalarda kaybettik. Taraftarlarımızın günlük sonuçlarla yaşaması doğru değil. Beklentilerimiz takıma daha doğru destek vermeleridir” ifadelerini kullandı.
MURAT BAYRAKTAR