Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tepeköylüler, İstanbul’da buluşuyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Dereli Tepeköy Köyü Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği tarafından 4 Nisan tarihinde İstanbul’da “Sıladan Gurbete Sevgi Köprüsü ve Tanışma Gecesi” etkinliği düzenlenecek. Dereli Tepeköy Derneği tarafından organize edilen etkinlik Tepeköy Köyünün yanı sıra Sarıyakup ve Tamdere köylerini de kapsıyor.  İstanbul Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak olan gecenin hazırlık çalışmaları Giresun ve İstanbul’da tüm hızıyla devam ediyor. Giresun’un yerel sanatçılarından Elifce ve Erdal Güvendi’de katılarak Giresun’lu hemşerileri ile bir araya gelecek. Ünlü Sanatçı Volkan Konak ile sahne alan Rüzgar Topuklular grubu da geceye renk katacak. Giresun’un ulusal kanalı olan TV 28 ekranlarından da canlı olarak ekranlara gelecek geceye ilginin büyük olması bekleniyor.

Giresun Dereli Tepeköy Köyü Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Doğan ile Kurucu Başkan Kesim Kırkaya, ilk kez böyle önemli bir organizasyon gerçekleştireceklerini ve onun içinde hummalı bir şekilde çalışmaların devam ettiğini belirttiler.

Doğan ve Kırkaya, İstanbul’da 500 bini aşkın Giresunlunun yaşadığını, geceye ilginin beklenenden daha fazla olmasını beklediklerini sözlerine eklediler.