Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
blank
Ertan AKSU

SANAT OLAYLARINA BAKIŞ

Geçen hafta Can Akengin’ de sergi açıldı. Üç grubun çalışmaları sergilendi. Milli eğitime bağlı olan bu çalışmalar güzeldi. Benim gördüğüm kadarıyla eğitimciler elinden geleni yapıyorlardı. Aynı ilgiyi müdürlerden beklerdik.

Bulancak Sanat Tiyatrosu 2012 yılının “En iyi erkek oyuncu” ödüllü oyunu “Maskeliler” ilçemizi ve ülkemizi temsilen Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te yapılacak olan tiyatro festivalinde 19 Nisan tarihinde sahnelenecektir.

Klas pastanesinde “Benim Adım Arife” Zehra Öztürk’ün şiir kitabı, Sahafzade Kitabevinde ise Selçuk Sarı’nın yazmış olduğu “Giresunlu Gaziler” kitaplarını imzaladılar. Aynı günün akşamında Gifod ve Gezfod’un 12 ve 2 yıl yemekleri vardı.

Giresun Üniversitesinin Devlet Konservatuvarı ve Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi tarafından Güre Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda “Halk Müziği Konseri” gerçekleştirildi.

Arkadaşlar benim gözüm kulağım sizlersiniz. Bana ulaşmak zor değil. giresunsanat@gmail.com  Sanat haberlerinizi bekliyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

12345678