Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müdürü terleten görüntü!

Bu haberin fotoğrafı yok

2015 Yılı İl Koordinasyon Toplantısı Vali Hasan Karahan tarafından Valilik konferans salonunda yapıldı. İlçe Belediye Başkanları ve Daire Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda sahil kesiminde bulunan ilçelerin yol sorunu dikkatlerden kaçmadı.10.Bölge Karayolları Müdürü Selahattin Bayram Çavuş Toplantıda soruların bir anda ilgi odağı oldu. Sorunların Bölgedeki sorunları bildiklerini ifade eden Çavuş “Bölgecilik yapmıyoruz buna inanın” dedi.
Giresun Valisi Hasan Karahan Sorunların İve dikle çözüleceğini ve Karayolları Bölge Müdürüne Selahattin Bayram Çavuşa bu sorunların bizzat takipçisi olacağını ifade etti. Karayolalrıyla ilgili çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Vali Hasan Karahan 2014 yılında yapılan ve 2015 yılında planlanan yatırımlarla ilgili de bilgi verdi. Vali Karahan “Geçen sene olduğu gibi bu senede hep beraber güzel hizmetler yapacağız. Tamamlanan, devam eden ve yeni başlayacak yatırımlarla bu yılda umarım Giresun için hayırlı ve bereketli geçer.

İlimizde 2015 yatırım yılının 1. Toplantısı itibariyle yatırımların ağırlıklı olarak kadastro, tarım, ulaştırma, eğitim, sağlık, enerji, spor ve ormancılık sektörlerinde yoğunlaşmaktadır. 20 yatırımcı kuruluşun, programda bulunan 311 adet projenin, 115 adedi bitirildiği, 164 adedinin ise devam ettiği, 14 adet proje ihale aşamasında olup, 18 adet projeye ise çeşitli nedenlerle başlanılamadığı görülmektedir. Programdaki 311 projenin 81 adedi kadastro, 55 adedi tarım, 44 adedi ulaştırma, 27 adedi eğitim, 18 adedi sağlık, 14 adeti enerji, 12 adedi spor, 12 adedi ormancılık ve 48 adedi de diğer kamu hizmetleri sektörlerine ait olduğu kaydedilirken, il genelinde 2015 yatırım yılının 1. toplantısı itibariyle, 2014 yılına ait 365 milyon 379 bin 968 TL ödeneğin 308 milyon 607 bin 787 TL’ si harcanmıştır” dedi.