Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li Erzurum’a havai fişekli karşılama

Bu haberin fotoğrafı yok

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum’a Yeniyol sakinleri seçim bürosu açılışında görkemli bir karşıla töreni düzenledi. Partisinin seçim ofisi açılışı için Yeniyol Mahallesine gelen Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum, mahalle sakinleri tarafından havai fişek ve davul zurna ile karşılandı. Milletvekili Dr. Orhan sloganları ile seçim ofisinin önüne gelen Dr. Orhan Erzurum, “Mahallemde olmaktan, böyle bir sevgi seli ile karşılanmaktan dolayı çok mutluyum. Sizin de gurur duyuyorum” dedi.
Yüzlerce kişi tarafından karşılanan Dr. Orhan Erzurum dualar ile seçim ofisinin açılışını yaparak “Aslan yatığı yerden belli olur. Ne mutlu bize ki bu coşkulu kalabalık ile seçim ofisimizin açılışını yapıyoruz. Sizlerin emeklerini ne yapsak ödeyemeyiz. Allah nasip ederse 7 Haziran akşamı bu kutlamayı sandıklar açıldıktan sonrada yapacağız” dedi.
Konuşmaları sık sık sloganlarla kesilen Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum “Giresun’da iki sokak bilmeyenler, Giresun’da 3 adam tanımayanlar bizleri yönetmeye kalkışıyor. Durun bakalım. Giresun halkı son sözünü daha söylemedi. 7 Haziran tarihinde herkese gerekli cevabı verecektir. Yeniyol mahallemiz bizler ve şahsım için çok önemlidir. Çok iyi biliyorum, mahallemizde gençlerimizin çoğu işsiz ve gelecek kaygısı taşımakta. Ben Dr. Orhan Erzurum olarak söz veriyorum. Hepinizin yanındayım. MHP iktidarı ile işsiz gençlerimize iş alanları yaratarak, gelecek kaygısı taşımalarına son vereceğiz” dedi. Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Dr. Orhan Erzurum’a yoğun ilgi ve alaka gösterilirken, açılışa bayanlarında büyük katılım sağlaması dikkatlerden kaçmadı. MHP Yeniyol seçim ofisi açılışına, İl Başkanı İbrahim Dizdar, Merkez İlçe Başkanı Av. Müjdat Öz, Ülkü Ocakları Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, İl ve İlçe yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.