Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Espiye İlçe Kongresi yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Espiye

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Espiye İlçe Başkanlığı kongresi yapıldı. Başkanlığa Yahya Yılmaz seçildi.

MHP Espiye İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyelerinin belirlenmesi için kongre düzenlendi.  Baladın Düğün Salonunda yapılan kongreye MHP İl, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, delegeler, davetliler ile çok sayıda partili katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okumasıyla başlayan kongrede daha sonra divan teşekkülüne geçildi. Ardından Geçmiş döneme ait faaliyet raporu ve tahmini bütçe okundu.  Mevcut başkan Hüseyin Olkun ile yeni başkan adayı Yahya Yılmaz’ın yarıştığı secim sonunda gülen taraf Yahya Yılmaz oldu.
2 adayın yarıştığı secimde mevcut başkan Hüseyin Olkun 79 oy, yeni aday Yahya Yılmaz ise 139 oy alarak MHP Espiye ilçe başkanı seçildi.

Espiye MHP İlçe Başkanlığına seçilen Yahya Yılmaz, “Yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ilçe başkanlığımızı oluşturduk. İlçemize ve ülkemize hayırlı olsun. Önümüzdeki günlerde yönetim kurulu kendi aramızda toplanarak görev bölümü yapacağız” diye konuştu.
Yapılan seçiler sonucunda Yahya Yılmaz 139 oy alarak MHP Espiye İlçe Başkanı seçildi. Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise: Mustafa Taşçı, Birol Macara, Ömer Özoğlu, Mustafa Uzun, Hamza Sarıkaya, Yahya Kartal, Bahri Keşmer, Salim Bekçi, Adnan Şahan, Ömer Turan, Ali Kahyaoğlu, Muammer Kümbül, Önder Kılıç ve Adem Göçmez seçildiler.