Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karşıyaka’yı aş da gel!

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresunspor bugün deplasmanda ligde 29. hafta maçını ligin son sırasında bulunan takımı Karşıyaka ile saat 17.00’de oynayacak.
Ligin ilk devresinde sahamızda ekibimiz Karşıyaka’yı 68. dakikada Abdulaziz’in, 80. dakikada Alaattin’in, 89. dakikada Vedat Muriç’in golleriyle 31 mağlup etti.
Takımımız maçla ilgili hazırlıklarını galibiyet üzerine teknik direktör Erkan Sözeri nezaretinde yaptı ve dünden itibaren Ramada Plaza Otelinde yaptığı kampta bekliyor.

KAMPTA OLAN FUTBOLCULARIMIZ
Giresunspor’un Karşıyaka maçı kadrosunda şu 18 futbolcumuz var:
Eser Altın, Ali Aydın, Onur Demir, Rızvan Şahin, Özgür Yılmaz, Cihan Can, Hüsamettin Tut, Dodo, Tugay Kacar, Fevzi Özkan, Vedat Bora, Abwo, İsmail Haktan Odabaşı, Abdulaziz Solmaz, Bruno,
Rıdvan Sağlam, Vedat Muriç, Berk İsmail Ünsal.

SÖZERİ: “KAZANACAK GÜÇTEYİZ”
Karşıyaka’nın kaliteli bir kadroya sahip olduğunu, ancak bir türlü istenilen seviyeyi yakalayamadığını belirten Sözeri, “Bizimle yapacakları karşılaşma da   çok zor geçecek. Her şeye rağmen kazanacak güçteyiz. Güzel bir yola girdik. Dış sahadaki maçları da kazanıp, bu güzel yolu sonlandırmak niyetindeyiz. 8 günde 3 müsabaka oynayacağız, belki kadroda ufak tefek rotasyonlar da yapabiliriz” diye konuştu.