Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kadın girişimcilerimizin görev ve sorumlulukları ağır”

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Türkan Hocaoğlu ile ekibi Oda Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ziyaret ettiler.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesine yeni görevlerinde başarılar diledi.

GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu; “Kadın ve Genç Girişimciler kurullarımıza önem veriyoruz. Yeni dönemde daha aktif olunması adına Odamız maddi ve manevi imkanlarını sizlerle daha yoğun paylaşacaktır. Öncelik Giresun’da kadın girişimci sayısını artırmak ve mevcut kadın girişimcilerimizi bir arada tutarak daha da güçlenmelerini sağlamaktır. Giresun’da faaliyet gösteren kadın girişimcilerimizin görev ve sorumluluklarının ağırlığını çok iyi biliyoruz. Sizlerden kalıcı ve öncelik sırasına göre projeler bekliyoruz. Birden fazla proje peşinde koşmaktan ziyade öncelik sırasına göre proje oluşturmanız ve enerjinizi bir proje ile birleştirmeniz taraftarıyız. Tespit edilecek ve projelendirilecek her hedefinizde yanınızdayız” dedi.

Giresun Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Türkan Hocaoğlu; “Kadın Girişimciler Kurulu olarak yeni dönemde Giresun’da faaliyette bulunan işkadınlarımıza ve il ekonomimize katkı sağlayacak etkinlikler ve projeler geliştirmek arzusundayız. Sizlerin desteği bu noktada çok önemlidir” diye konuştu.