Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İlk yıkıma Geldi’nin villasından mı başlayacaksın?”

Bu haberin fotoğrafı yok

Ticaret ve Gümrük Bakanı Nurettin Canikli’nin “Yayladaki kaçak evleri vatandaşın başına yıkacağız” açıklamasına MHP’den tepki. Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı İbrahim Dizdar, Ticaret ve Gümrük Bakanı Nurettin Canikli’nin “Kimse kusura bakmasın yaylada bulunan kaçak yapıları yıkacağız” açıklamasına tepki göstererek “İlk yıkıma AKP Giresun Milletvekili Mehmet Geldi’nin Yaylada, Orman Arazisinde bulunan evi ile mi başlayacaksın” dedi.
Dizdar, Bakan Canikli’nin açıklamasını hayretler içerisinde okuduklarını ifade ederek “Vatandaşları yıllardır kaderine terk ettiniz, yaylalarımızı, köylerimizi tek tek boşalttırdınız. Şimdi insanların tek bir evi kaldı onları da başlarına yıkarak muradınıza erecek misiniz” dedi.
Kimsenin Bakan dahi olsa vatandaşlara “Evinizi yıkacağız” tehdidinin yapamayacağını belirten Dizdar, vatandaşlara çağrıda bulunarak “Halen mi bu zihniyete oy vereceksiniz. Bir yıkmadıkları evleriniz kalmıştı şimdi sıra ona geldi. Şayet Bakanımız bu konuda ciddi ise ilk olarak Dereli İlçesinde partisinin Milletvekili Mehmet Geldi’nin Orman arazisinde bulunan evini ve aynı vekilin akrabalarının evini yıkmakla başlasın. Bizde kendisinin samimiyetine inanalım” dedi.
AKP İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün “Onlar yürüsün biz koşuyoruz” açıklamasında cevap veren Dizdar “Vatandaşlar kimin hangi işlerin peşinden koştuğunu çok iyi biliyor. Sayın İl Başkanı hiç canını sıkmasın” dedi.