Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hedefimiz en iyi sonuç”

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri dün yapılan idman öncesi oynayacakları Adana Demirspor maçı ile ilgili konuştu.
Sözeri şöyle dedi: “Biz maçlara hep maç bakıyoruz. Her müsabakanın zorluk derecesi bizim için aynı. Bizim için her puan değerli. Rakibimiz kadro kalitesi açısından sezon başında yaptıkları takım ile iyi bir ekip görüntüsü veriyorlar. Bugüne kadar aldıkları sonuçlar da ortada zaten. Bizim de kendimize göre bir oyun karakterimiz var. Biz bunu sahaya yansıtarak puan ya da puanlar almak istiyoruz. Kesinlikle puansız dönmemek istiyoruz. Altıncının 15 puanı var, biz ise 13. sıradayız ancak aradaki puan farkı sadece üç. Arada yedi sekiz takım var. Bu nedenle her puan çok değerli. Çalışmalarımız olumlu yönde gidiyor, moralliyiz. Son altı maçta mağlup olmayan bir Altınordu takımını mağlup ettiğimiz için moralliyiz.”
“EN İYİ SONUÇLA DÖNMEK İSTİYORUZ”
“Şehrimize en iyi sonuçla dönmek en büyük hedefimiz olacak. Vedat Muriç cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Biz eğer takımsak eksik cezalı mazeret uydurmadan bu maçı en iyi şekilde geride bırakmalıyız. Bu sene 10. haftaya kadar lige sık sık ara verildi. Biz profesyoneliz. Ara var, saha kötü, kar yağdı gibi mazeretlerin arkasına sığınmadan şartlar neyi gerektiriyorsa biz onu yapmak zorundayız.”
“DURAKLAMA DÖNEMİNE GİRME RİSKİMİZ YOK”
“Tabiiki bir ivme yakalayan takımların aralar olduğu zaman ister istemez belki bir duraklama dönemine girme ihtimali var. Böyle bir riskimizin olduğunu görmüyoruz. Her hafta oynayacakmış gibi hazırlanıyoruz. Oynayamayacağımız haftaları da hazırlık karşılaşmalarıyla değerlendirerek geçireceğiz.”