Son dakika haberi bulunmamaktadır.   Canlı Skor    Künye  
Giresun Haberci İnternet Gazete
Anasayfa   |  Güncel  |  Siyaset  |  Spor  |  Ekonomi  |  Kültür&Sanat  |  Sağlık | Foto Galeri | Videolar |  Bugün: 10 Eylül 2010

AK PARTİ, Belediye Başkanı Aksu'ya fena yüklendi

Nurettin Canikli'yi eleştiren Belediye Başkanı Kerim Aksu'ya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu'ndan ağır eleştiriler geldi. Çakıroğlu, "Galiba CHP'li Başkanın şekeri çıktı" dedi.

Kategori  Kategori : Siyaset
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 95
Tarih  Tarih : 30 Temmuz 2010, 12:38

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çetin Çakıroğlu, CHP'li Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun başarsızlığını örtmek için kendi işi dışında her işle meşgul olduğunu, kendisine eleştiri gelince de küplere bindiğini belirterek, "Galiba CHP'li Başkanın şekeri çıktı.
Çakıroğlu, "Giresun'un CHP'li Belediye Başkanı ne konuştuğunun farkında değil. Başkan tüm Giresun'u kandırmaya çalışıyor. Bol bol fotoğraflar, afişlerle imaj reklamı yapıp makyajla hizmet yaptığını zannediyor. Makyaj iyi ama hizmet yok, içerik yok. Bir kaldırım parkesini 5 kişi döşüyor. Temizlik ve diğer hizmet alımlarında AK Parti döneminde 100 kişinin yaptığı işi şimdi 500 kişi yapıyor. Buna rağmen eskisi kadar hizmet de yok. Sokaklarda çöpten geçilmiyor. Her taraf sivrisinek, başıboş köpek. Belediye asli görevini yapmıyor. Başkan işi yokmuş gibi karayollarına tabela asıyor. CHP'li başkanın işi tabelanın karşısındaki çöpü temizlemek değil mi?” diye sordu. YANDAŞLARINA İŞ YAPMADAN MAAŞ ÖDÜYOR
 AK Parti Giresun merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu,  CHP'li Kerim AKSU'nun, bol bol kendi yandaşlarına iş yapmadan maaş ödedidiğini de ileri sürerek şöyle dedi”. Kumyalı Parkında yasalara aykırı şekilde Eşkina Bar Restorana ruhsat veriyor. Bu Barın parkı ve yaya yolunu işgal etmesine göz yumuyor. Çocuklarımızın ve ailelerimizin gezi alanlarını Bira Bahçesine dönüştürüyor. Yoksa tesisi CHP'nin dinlenme tesisi olarak kullandıkları için mi bu işgale  göz yumuyor.
Sayın Başkan, AK Parti'nin , Milletvekillerimizin hizmetlerine laf ediyor. AK Parti hizmet ederken CHP Anayasa Mahkemesi'nin kapısında itiraz nöbeti tutuyor. Milletimiz AK Parti'nin tüm hizmetlerini iyi biliyor. Sağlık alanında ülkemiz bir devrim yaşamaktadır. En yoksul vatandaşımız bile özel hastanelerde krallar gibi ağırlanarak tedavi görmektedir. Eğitim alanında tüm öğrencilerimizin kitapları bedava karşılanmaktadır. Ülkemiz 2010 yılında G20 ülkeleri içinde en iyi büyüyen 2. ülke olmuştur. İhracat rakamlarımız rekor üstüne rekor kırmıştır. Paramızın itibarı geri gelmiş, değeri yükselmiştir. Türkiye'nin tüm dünyada itibarı artmış, onlarca ülkeyle vizeler kaldırılmıştır. Tüm ülkelerde itibarımız yükselmiştir. Düne kadar düşman gözüyle bakılan tüm komşularımızla sıfır problem ilkesi gereğince tüm dış ilişkilerimiz düzeltilmiştir. Giresun için de, Sahil yolu bitirilmiş, Giresun Üniversitesi kurulmuş, Tıp Fakültesi kurulmuş, KÖYDES projesiyle yolsuz ve susuz köy kalmamıştır.
AK Parti'nin hizmetleri saymakla bitmez. Bu yüzden Türk siyaset tarihinde ilk kez bir parti oy oranını artırarak ikinci kez tek başına iktidar olmuştur. Bizim hizmetlerimiz devam ettikçe Milletimizin teveccühü devam edecektir. Tüm diğer hizmetlerimiz gibi ORGİ ve EĞRİBEL TÜNELİ de yapılacaktır. Bu konuda ok yaydan çıkmıştır. Çalışmalar başlamıştır. Biz tüneli yaparız, CHP ise korsan tabela asar. Biz iş yaparız, CHP'li belediye yandaşını işe alır. Fark burada.  CHP li Belediye Başkanı konuşacağına, 9 ayda yaptığı 12.5 trilyonluk borç artışını nereye harcadığını açıklasın… Özel kalem bütçesinde 2.2 Trilyonu nereye harcadığını açıklasın…CHP'li Başkan, belediye araçlarını CHP kongreleri ve mitingleri yerine Giresun'un hizmetinde kullansın.”
Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Siyaset

En Çok Okunan Haberler

Bazı şeyleri anlatamazsın...07 Eylül 2010

  HABER ARA


Gelişmiş Arama

  ANKET

12 Eylül'de Referandumda hangi oyu kullanacaksınız?




Tüm Anketler

Ayaronline © 2006-2010 Tüm Hakları Saklıdır.
RSS Kaynağı | Gizlilik İlkeleri | Livescore

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi