Son dakika haberi bulunmamaktadır.   Canlı Skor    Künye  
Giresun Haberci İnternet Gazete
Anasayfa   |  Güncel  |  Siyaset  |  Spor  |  Ekonomi  |  Kültür&Sanat  |  Sağlık | Foto Galeri | Videolar |  Bugün: 10 Eylül 2010

Taş ocağında göçük 1 ölü 4 yaralı

Doğankent'te bir taş ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Mustafa Yıldırım’ın kardeşinin de daha önce Bursa’da bir taş ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Kategori  Kategori : Flaş Haber
Yorumlar  Yorum Sayısı : 1
Okunma  Okunma : 132
Tarih  Tarih : 13 Temmuz 2010, 19:38

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Giresun’un Doğankent ilçesinde bir taş ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Mustafa Yıldırım’ın kardeşinin de daha önce Bursa’da bir taş ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Güvenlik köyü mevkiinde özel bir şirkete ait taşocağında bugün çalışma sırasında göçük meydana geldi. Göçükte taş ocağında dinamit işçisi olarak çalışan Mustafa Yıldırım (43) hayatını kaybederken, Murat Akman, Hacı Kozlu ve Salim Bayram ile ismi açıklanmayan bir işçi yaralandı. Yaralı 4 işçi Giresun’daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. 4 kardeş olan ve 4 kardeşi de taş ocağında çalıştığı öğrenilen Mustafa Yıldırım’ın kardeşi Mahmut Yıldırım’ın da daha önce Bursa’da birkaç yıl önce bir taş ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Olayda hayatını kaybeden evli ve 3 çocuk babası Mustafa Yıldırım’ın 4 ay önce olayın yaşandığı taşocağında çalışmaya başladığı ve Sinop nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Yıldırım’ın cesedi uzun uğraşlar sonucunda kayaların altından çıkartılarak önce Doğankent Sağlık Ocağı’na ardından da otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Öte yandan yamaçtan kopan dev bir kaya parçası ise park halindeki kamyonun üzerine düşerken, kamyon kullanılamaz hale geldi.

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Bu habere toplam 1 yorum yazılmıştır.

adnan yıldırım [ 13 Temmuz 2010, 21:23 ]
ekmek parası ıcın bu ısı yapıyordu.kolayı seçip daga cıkmadı serefıyle öldu

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.

Flaş Haber

En Çok Okunan Haberler

Bazı şeyleri anlatamazsın...07 Eylül 2010

  HABER ARA


Gelişmiş Arama

  ANKET

12 Eylül'de Referandumda hangi oyu kullanacaksınız?




Tüm Anketler

Ayaronline © 2006-2010 Tüm Hakları Saklıdır.
RSS Kaynağı | Gizlilik İlkeleri | Livescore

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi