Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Giresun’un birleştirici gücü olacağım”

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili aday adayı Eczacı Bülent Yener Bektaşoğlu, Pazar günü yapılacak olan önseçim öncesinde yaptığı açıklamada, üyelerden destek istedi. Bektaşoğlu, “Giresun’u birleştiren güç olacağım. Bunun için önce 29 Mart’ta CHP üyelerinden, 7 Haziran’da da halkımızdan destek istiyorum” dedi.

CHP’li üyelerin iyi bir liste yapması halinde Giresun’da en çok vekil çıkaracak parti olacaklarını iddiasını tekrarlayan Bektaşoğlu, şunları söyledi: ”üyelerimiz bunun farkındalar. Bu bilinçle hareket edeceklerini, Giresun seçmenine en çok oyu alacağımız bir liste sıralaması sunacaklarına inanıyorum.

Bize üyelerle önseçim gibi kutsal bir emaneti teslim eden CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sözümüz var. Giresun’dan ne kadar çok arkadaşımız milletvekili olursa, CHP’yi iktidara taşıyacak çoğunluğa ulaşacağız demektir. Bunun için en doğru aday sıralaması şarttır. CHP üyeleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Giresun’da da milletvekili adaylarını değil, CHP’nin bakanlarını seçeceklerdir”.

Gittiğim her yerde olağanüstü ilgi ile karşılanmaktan memnuniyet duyuyorum. Bugüne kadar AKP’ye oy verdiğini söyleyen çok sayıda Giresunlunun üye bazında önseçim yapılacak olması nedeniyle yönünü CHP’ye çevirdiğini görüyorum.  Sana oy vermem diyen tek bir kişi bile yok” diye açıklamasını sürdüren CHP aday adayı Bektaşoğlu, Giresunla ilgili şu tespitlerde bulundu: “Giresun’da maalesef işsizlik had safhaya çıkmıştır. Komşu illerimiz büyürken biz küçülmek zorunda bırakıldık. 5 olan vekil sayımız iki dönemdir 4 ‘e düşmüştür.

Bunun sorumluluğu iktidara aittir.

İşsizlik ve buna bağlı olarak göç hat safhadadır. Seka, Sunta kapanmıştır. Fiskobirlik atıl hale gelmiştir. Liman işlemez bir konumdadır. Ağırlıklı olarak sadece fındığa bakan Giresun sürekli göç vermektedir. Hükümetin fındık alanlarını daraltmak yerine daha da genişletme kararı bölgemiz için çok kötü sonuçlar verecektir. Giresun gelişiyor, büyüyor diyenler ne yatırım yapmıştır, göstersinler. Tüm bunlar, bu güzelim kentin sorunlarını artırmıştır. Bu nedenle insanlarımız mutsuzdur. Yüzleri gülmemektedir.

Ama Giresun’un potansiyeli tüm bu sorunları aşacak kapasitededir. Yeter ki birlik içinde olalım. Doğru politikalar ile doğru çözümler üretebilelim.

Umudumuzu diri tutalım”.

Bülent Yener Bektaşoğlu, açıklamasını şu sözlerle bitirdi: ”Tecrübemle, bilgimle ve birikimimle bu sorunları çözmeye talibim. Giresun halkını, sorunlarının çözümü için etrafımda birleştireceğim. Giresun’u birleştiren güç olacağım.

O gücün TBMM’de ki temsilcisi ve sözcüsü olmak istiyorum.

Sorunları çözülmüş, yüzü gülen, mutlu insanların yaşadığı bir Giresun özlüyorum. Bunu hep birlikte başarabiliriz.

Bunun için önce 29 Martta CHP üyelerinden, sora da 7 Haziran’da halkımızdan destek bekliyorum. Bana inanın, bana güvenin”.

Bektaşoğlu CHP üyelerine mutlaka oylarını kullanma çağrısı yaptı.