Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor Sefer Yılmaz’a teslim

Giresunspor’un yeni teknik direktörü

Giresunspor’un yeni teknik direktörü Sefer Yılmaz, dün Giresun’a geldi. Teknik Direktör Yılmaz tesislere geçerek, Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ve yöneticilerle basın toplantısına katıldı.

Takımımızın Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum beni bu göreve layık gördükleri için. Giresunspor benim yapıma çok uygun bir kulüp. İlk görüşmemde bunu hissettim. Burada çok iyi bir aile ortamı var. Giresunspor’u hak ettiği noktaya taşıyacağız. Benim de bunda katkım olursa ne mutlu bana. Kendime güveniyorum” dedi.
Yılmaz, yeni sezon hazırlıklarına bu hafta sonu başlayacaklarını sözlerine ekledi.
SEFER YILMAZ KİMDİR?
Antrenörlüğe 2004 yılında İsmail Kartal ile başlayan Sefer Yılmaz geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin yardımcı antrenörlüğünü yaptı. Daha sonra Sivasspor’un 38 yıl sonra tekrardan süper lige çıkmasında büyük emeği geçmişti. İsmail Kartal ile birlikte Mardinspor ve Altay’da çalışan Sefer Yılmaz 2006-2009 yılları arasında yine Sivasspor’da Lorant, Pecze ve Bülent Uygun’un yardımcılıklarını yaptı.
UEFA ve Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşayan, 2013’te Gaziantepspor’da Bülent Uygun’un ekibinde yer alan Yılmaz, Sivasspor’da Roberto Carlos ile de çalıştı. Sefer Yılmaz son olarak Fenerbahçe’de yardımcı antrenör olarak görev yaptı.