Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunlular New York’ta iftarda buluşacak

New York Giresunlular Derneği

New York Giresunlular Derneği tarafından New York eyaletinde değişik Camilerde iftar programları düzenleneceği açıklandı. New York Giresunlular Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programları 2 ve 12 Temmuz tarihleri arasında verileceği açıklandı.
NEW YORK GİRESUNLULAR DERNEĞİ İFTAR PROGRAMLARI
2 Temmuz Perşembe: Selimiye Camii 459 Deer Park Ave Dix Hills NY 11746 Mevlana Camii, 12 Temmuz Pazar: 366 Terryville Rd Port Jefferson Station NY 11776
New York Giresunlular Derneği Başkan Savaş Şahin, birlik ve beraberliği korumak ve Türk toplumuyla bir araya gelmek için iftar programları yaptıklarını söyledi.  Bu tür etkinlikler sayesinde bir araya gelindiğini belirten Şahin, ” Amerikan Türk toplumunu ve Hemşerilerimizi bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi sağlamak üzere Ramazan ayına yakışır güzellikleri yaşamak için böyle üç değişik şehirlerde iftar organizasyonu düzenledik. Bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Allah birlik, beraberliğimizi bozmasın” dedi.
New York Giresunlular Derneği Başkanı Savaş Şahin, Ramazan’ın rahmet ayı olduğunu ifade ederek. Bu ayda bolluk, bereket ve sabrın olduğunu dile getirdi. Şahin, bu vesileyle Türk toplumu ve hemşerilerimle iftarda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu vurguladı.

Hasan Çelik / ABD