Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eynesil’de yapılamayan köprüye tepki

  Eynesil Cumhuriyet Halk

 

Eynesil Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz yapımına yaklaşık 6 ay önce başlanan ve yüklenici firmanın iflas ettim açıklamasıyla bırakıp gittiği Topallı Deresi köprüsü için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Köprünün sahipsiz kaldığını ima eden ve ortada kalmış bir cenazeye benzeten Başkan Ahmet Latif Karadeniz “Ülkemizde dünyanın en büyük (3.cü boğaz köprüsü) 12 ayda yapılırken siz 60 m’lik köprüyü 6 aydır yaptıramadınız” diyerek sorumluları eleştiri yağmuruna tuttu.

“KÖPRÜNÜN HURDASINA NE OLDU?”

Eynesil Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, yıkımı yapılan ve hurdası yüklenici firma tarafından satılan Topallı Deresi Köprüsü enkazına giderek gördüğü manzara karşısında ilçe adına ve vatandaş adına üzüldüğünü belirtti.

Koskoca bir yaz ayı bitti ve köprüyle ilgili bir gelişme yaşanmadığı gibi topluma bir bilgide aktarılmadığından yakınan Eynesil Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, “Yüklenici firma köprü yıkımından kalan yaklaşık 50 ton demiri alarak iflas ettim açıklaması yaparak ortadan kayboldu. İhale kanunun şart namesinde ihaleden önce yatırılan teminat yüklenici firma iflas etse bile yeniden ihale yapılır ve teminat kullanılır. Veya ihaleye giren ikinci firmaya teminatla birlikte verilir. Burada anlaşılmayan bir husus var ve kimse bunun açıklamasını yapmıyor. Siz ne yaparsanız yapına ama koca bir ilçeye ceza vermişçesine bu enkazı ortadan kaldırın” diyerek yüklenici firmanın değişik nedenlerden dolayı ilçeyi terk ettiğini iddia etti.