Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eynesil’de kal aylık 100 TL al!

Bu haberin fotoğrafı yok

Eynesil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Göl, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılını ilçe olarak her alanda başarılı geçirdiklerini ve TEOG sınavlarında Eynesillin en başarılı il olduğunu ifade etti

2015 – 2016 eğitim öğretim yılı sonu olması nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde başarılı öğrencilere ödüller verildi.  Eynesil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Göl TEOG sınavından 390 ve üzerinde puan alarak Eynesil liseleri tercih edecek öğrencilere 9. Sınıfta eğitim öğretim yılı boyunca aylık 100 TL burs verileceğini belirtti.

“EĞİTİMİNE DEVAM EDEN ÖĞRENCİYE AYLIK 100 TL BURS”

Eynesil’de eğitim açısından en büyük problemin öğrencilerin dışarı gitmesi olduğunu belirten Mehmet Göl; bunu önlemek için birtakım çalışmalar yapıyoruz. Önümüzdeki öğretim yılında Kaymakamlığımızın desteğiyle ortaokullarımızdan mezun olup TEOG sınavından 390 ve üzerinde puan alarak ilçemizdeki liseleri tercih edecek öğrencilere 9. Sınıfta eğitim öğretim yılı boyunca aylık 100 TL burs verileceğini belirtti.

Bu konuda herkese görevler düştüğünü söyleyen Mehmet Göl, öğrenci ve velilerin tercih yaparken iyi düşünmelerini, buradaki okulları tercih ederek hem zamandan tasarruf edeceklerini, hem ergenlik dönemindeki çocukların velilerin kontrolünde olacağını hem de Teog sınavlarındaki başarılarını üniversite sınavlarında da yakalayarak Eynesil’deki liseleri yaşatacaklarını söyledi.