Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkçe Slow Müzikler

Bu haberin fotoğrafı yok

Pop müziğin içinde bir tür olarak adlandırılan slow şarkılar pop müziğin biraz daha sakin ve düşük tempolu olması ile oluşmuştur. Türkçe Slow şarkılar mp3 olarak internetten dinlenebilmektedir. Bu türe günümüzde Türkçe Hafif Pop müziği de denilmektedir. Bu türün ilk örneklerini pop sanatçıları arasında yer alan Sezen Cumhur Önal, Fecri Ebicioğlu, Barış Manço gibi çok tanınan sanatçılar vermiştir. Bu sanatçıların eserlerine internet üzerinden mp3 indir yazarak ulaşabilir ve dinleyebilirsiniz.

Türkçe Slow Şarkılar mp3 Hazırlayan Sanatçılar

Pop müziği ile ilgilenen sanatçılar arasında Türkçe Slow müzik yapanların sayısı oldukça fazladır. Bunlardan Slow müziğine katkısı olan ve en çok dinlenen sanatçıları ve eserlerini şu şekilde sıralamak mümkündür:

Bu şarkılarda yoğun duygular hakimdir. Müzik kısmı slow olduğu için bu pop müzik türüne slow müzik denilmiştir. Slow müzik şarkı indir sitelerinde bu şarklıları bulup dinleyebilirsiniz. Bu tür şarkılarda duygu yoğunluğunun çok fazla olması şarkıların günümüzde de ilk günkü kadar dinlenmelerini sağlamaktadır. Türkçe  Slow şarkılar mp3 olarak dinlediğimiz şarkılardan bazıları yabancı şarkılardan çeviri olarak yapılmıştır. Bazı slow şarkılar da Türk edebiyatının ünlü şairlerinin şiirlerinden bestelenerek hazırlanmıştır. Funda Arar’ın Kaldırımlar şarkısı gibi şarkılar bilinen şiirlerin bestelenmesiyle oluşmuştur.