Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Engellinin araç sevinci

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun’da, “Akülü Araçsız Engelli Kalmasın” Projesi kapsamında engelli aracına kavuşan Kazım Çatlak, proje sorumlusu Dr. Fatih Dölek”e teşekkür etti.

Çatlak, Akülü aracın hayatlarında büyük bir kolaylık sağlayacağını ve araç ile daha önceden gitmekte zorlandıkları yerleri daha kolay gezebileceğini belirtti.

Herkes bir engelli adayıdır diyen Kazım Çatlak, Artık bu araçla mahallede, sokakta rahatça dolaşabileceğim. Kendi ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılayabileceğim. Araca kavuşmamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

23.02.2015 tarihinde Ak Parti Yağlıdere İlçe Başkanlığını ziyaret ettim. Yaptığım konuşmamda Giresun için hedeflerimi anlattım. Laf değil proje ve iş üreteceğimi söyledim. Giresun İlimizin kalkınması için neler yapmamız gerektiğini açıkladım. Milletvekili maaşını almayacağımı Giresunlu Üniversite Öğrencilerimize burs olarak dağıtacağımı söyledim. Giresun İlimize yapılması gereken yolları, Turizm yatırımlarını anlattım. Limanın nasıl geliştirileceği Giresun İlimizin ufkunun nasıl açılacağı hususunda açıklamalarda bulundum. Toplantıya katılan Milletimizle fikir alışverişinde bulundum. Tarafımıza gösterilen misafirperverlik ve ilgiden dolayı İlçe Başkanlığımıza, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanlığımıza, İlçe Belediye Başkanımıza, toplantıya iştirak edip tarafımı dinleme lütfunda bulunan milletimize sonsuz teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim.