Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dizdar, “Milletimize teşekkür ediyoruz”

Bu haberin fotoğrafı yok

Milliyet Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İbrahim Dizdar, Pazar günü yapılan 25. Dönem Milletvekili seçimini değerlendirdi. Dizdar, partilerine destek veren yada vermeyen tün vatandaşlara teşekkür ederek “Artık Giresunlunun, Ankara’da bir vekili var” dedi.
Giresun halkının teveccühleri ile MHP’nin Giresun’da bir milletvekili çıkardığını ifade eden Dizdar, “Aylardır meydanlarda halkımız ile kucaklaşarak destek istedik. Gönlümüz tüm adaylarımızın Meclise gitmesiydi; ancak halkımız böyle uygun gördü. Milletvekilimiz Dr. Orhan Erzurum şehrimiz için büyük bir şanstır. Artık Giresun’un, Giresunlunun Ankara’da bir vekili vardır. Giresun halkımızın hak ettiği hizmetleri alması için Milletvekilimiz öncülüğünde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere inanan, güvenen vatandaşlarımızın beklentilerini asla boşa çıkarmacayız” şeklinde konuştu.
“MİLLİ İRADENİN VERDİĞİ MESAJA KAFA YORULMALIDIR”
Türk milleti vahşice kurgulanan dayatma, karartma ve aldatma mekanizmalarına rağmen hür iradesini sandıkta gösterdiğini vurgulayan Dizdar, şunlara yer verdi; “Bu şartlar altında Türkiye’de yeni bir siyaset tablosu belirmiştir. Tüm siyasi partiler öncelikle bu tabloyu samimi ve dürüst şekilde okumalı, milli iradenin verdiği mesaja kafa yormalıdır. 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ilk sonucu, hiçbir partinin tek başına hükümet kuracak bir sayısal çoğunluğa ulaşamamasıdır. Adalet ve Kalkınma Partisi yaklaşık 13 yıldır süren tek başına iktidarını kaybetmiştir. AKP için sonun başlangıcı görünmüştür. Türk milleti kutuplaşma simsarlarını açıkça ikaz etmiştir. Gerilim ve gerginliğe dayalı siyaset anlayışı bugün ağır bir yenilgi almıştır.”
“MHP ADIM ADIM HEDEFİNE İLERLİYOR”
Milliyetçi Hareket Partisi’nin adım adım hedefine ilerlediğini belirten MHP İl Başkanı Dizdar, şöyle devam etti; “Hiçbir engel yolumuza çıkamayacaktır. Hiçbir karalama kampanyası önümüzü kesemeyecektir. Partimizin başarısını küçültmeyi, verdiğimiz mücadeleyi sulandırmayı aklından geçiren, geçirmeye tevessül eden kim varsa yanlıştadır, yanlış taraftadır. Bugün AKP kaybetmiş, Türkiye umutlanmıştır. Bugün zalimler, zorbalar, zulüm havarileri kaybetmiş, Türkiye için yeni bir dönem başlamıştır. Türkiye’yi kimseye teslim etmeyecek milliyetçi irade TBMM’de etkin bir şekilde temsil edilecektir. Milliyetçi Hareket Partisi aziz milletimizin varlığını idame ettirme, tarihsel haklarını savunma, birliğini koruma ve güvenceye alma konusunda her zamankinden daha çok azimlidir.”