Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Türker, “Fındığınızı avuç avuç satın”

CHP Giresun Merkez İlçe

CHP Giresun Merkez İlçe Örgütü yorucu, emek dolu bir fındık hasadını geride bırakarak göz nuru, alın teri fındıklarını sahil kesiminde kurutma telaşında olan üreticileri ziyaret etti.
CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, “Kendilerine örgütümüzün selamları ile birlikte fındık sepeti ve limonata ikram ettik. İsyanlarına, feryatlarına şahit olduk. Fındık olsa da olmasa da para etmediğini, fındığın, üreticinin sahipsiz olduğunu, bu fiyatların zengini zengin etmekten başka bir işe yaramadığını ifade ettiler.
Okul döneminin başlamak üzere olduğunu, aynı zamanda kurban bayramı dolayısıyla ve gurbetçilerin memleketlerine dönmek üzere olduğunu, borcun gırtlağa dayandığını ve çarşıya bu dönemde daha fazla fındık ineceğinden fiyatın daha da düşebileceğini söylediler.
Zor şartlar altında hayatlarını sürdüren ve fındığını gerçekten satmak zorunda olan üreticimizin dışındaki insanlarımıza tüm üreticilerimiz adına sesleniyoruz.
Milli servetimiz, alın terimiz, göz nurumuz fındığımızı kamyonlarla, çuvallarla değil, emanete ne kadar ederse artık anlayışıyla değil, hak ettiği değere ulaşması için, fındık üreticisinin artık yüzünün gülmesi için, gerekirse avuç avuç satın dedik” dedi.