Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den, AK Parti ye “belgeli “eleştiri

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı yaptığı yazılı basın açıklaması ile AK Parti’nin hizmetteki bakış açışını eleştirdi. Kitapçı, Ordu iskelesinin özelleştirme yüksek kararı ile  Ordu Büyükşehir belediyesine devredilmesinin altında imzası bulunan bakanlar kurulu kararını da belge olarak gazetelere gönderdi. Kitapçı” Çalışan, iline, ilçesine, şehrine hizmet getiren siyasileri kutluyoruz. Ordu İskelesi çevresinde bulunan arazi sosyal alanlar yapılmak üzere bedelsiz olarak belediye ye tahsis ediliyor. Kim yapıyor AKP iktidarı. Altında bakanların, başbakanın imzası var.

Şimdi sormak isteriz. Giresun Belediyesinin kullanımında olan dolgu alanları, hazine arazileri geri alınırken, komşu Ordu İline yapılan nedir? Cevap tabi ki AKP adaleti. Kendinden olmayanı cezalandıran AKP zihniyeti.

Giresun Atatürk Stadını, havuz ve spor salonunu yıkıp, yerine ne yapılacağını sır gibi saklayan, AKP iktidarı Ordu Stadını yıkıp arsayı Ordu Büyük Şehir Belediyesine bırakıyor.  Arkadaşlar,  Giresun Halkı hiçbir dönemde baskılara boyun eğmemiştir. Kurtuluş mücadelesinde, Cumhuriyet’in kuruluşunda tarih yazan 42. Ve 47 gönüllü alaylarla ülkenin bölünmez bütünlüğü için canını ortaya koyan ataların torunları olan Giresunlular AKP adaletsizliğine yine boyun eğmeyecektir.  30 Mart belediye başkanlığı seçimlerinde yapılan baskılara boyun eğmeyen Giresun Halkı, 7 Haziran seçimlerinde, yapılan haksızlığın, adaletsizliğin hesabını sandıkta soracaktır.  Gerçekten merak ediyorum AKP İl, ilçe başkanları, milletvekilleri Ordu’ya yapılan bu devlet yatırımlarını nasıl açıklayacaklar?  Bu adaletsizlikle bizleri değil, kendilerine oy veren,  vermeyen Giresun Halkını cezalandırıyorlar.  İşte AKP zihniyeti budur” dedi.

chp-belge