Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Kadın Kolları Bölge Toplantısı Giresun’da yapılacak

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP’nin 10 ili kapsayan Karadeniz Bölge örgütlerinin Kadın Kolları’nın Bölge Toplantısı 15 Temmuz Cuma günü saat 11.00-16.00 arasında Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Salonunda yapılacak. Toplantıya CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse başkanlık yapacak. Toplantıya Kadın Kolları MYK’sından da yönetici kadınların katılacağı belirtildi.

TOPLANTIYA BÖLGEDEN 10 İL KATILIYOR

Konuya ilişkin bilgi paylaşımında bulunan CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, toplantıya Artvin’den Amasya’ya kadar bölgedeki 10 ilin ve ilçelerin kadın kolları başkan ve yöneticilerinin katılacağını belirterek, toplantının Giresun’da düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Önemli bir organizasyona daha imza atan CHP İl Başkanı Tığlı, partili partisiz bütün kadınlara toplantıya katılma çağrısı yaptı.

CHP’Lİ KADINLAR GİRESUN’DA BULUŞUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, bir önemli organizasyona daha imza atıyor. Yedi ay önce göreve başlayan ve bu kısa sürede gerek düzenlediği etkinliklerle, gerekse de kamuoyuna yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Tığlı, şimdi de CHP’li kadınları Giresun’da buluşturuyor.

TIĞLI: VERİMLİ OLACAĞINDAN EMİNİM

Başkan Tığlı; “Sosyal demokrat bir parti olarak biz eşitliğe özel önem veriyoruz. Hayatı birlikte paylaştığımız kadınlarımızla yan yana siyaset yapmayı çok önemsiyoruz. Toplumsal sorunların çözümünde kadın arkadaşlarımızın düşünceleri yolumuzu aydınlatıyor. Ortak akılla mücadele veriyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Tığlı, bölgedeki partili, partisiz bütün kadınları toplantıya davet ederek, “Verimli bir toplantı olacağından eminin. Katılımlarınızı bekleriz” dedi.