Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Canikli’den 2 müjde 

Bu haberin fotoğrafı yok

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bir dizi açılış ve temel atma törenleri için Giresun’a geldi. Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Bakan Canikli, vatandaşa en temel hakkı olan sağlık hizmetini her devletin her zaman görevini yerine getiremediğini söyledi. Canikli, “Özellikle 2002 yılı öncesi bunun örneklerini çok gördük. Hafızalarımızı tazelediğimizde. Bunları göreceğiz. Yılda sağlık hizmeti Giresun nüfusunun beş katı. Sürekli hastane açıyoruz, sürekli uzman doktorlar geliyor. Aile hekimleri atanıyor normalde her geçen gün sağlık talebi azalması beklenirken artmaya devam ediyor. Bunun bir anlamı var 2003 yılına kadar insanlarımızın ulaşamadığı için sağlık hizmetleri ertelemiştir. Çok zor sıkıntılar çekmeden sağlık hizmeti almamış. Şimdi vatandaş o yılların acısını çıkartırcasına sürekli sağlık talebinde bulunuyor” dedi.

İKİ MÜJDE VERDİ

Havaalanının açılmasıyla Giresun’da sağlık alanında da taleplerin artacağını ifade eden Bakan Canikli, “Havaalanı açıldıktan sonra Giresun’da da göreceksiniz diğer alanlarda olduğu gibi patlama yaşayacak alanlardan birisi sağlık olacaktır. Hava ambulansımızda olacak. Havaalanıyla bu hizmetimizde tamamlanmış olacaktır. Nisan ayı sonunda Eğribel Tüneli’nin temeli de atılacaktır. Yine seçimlerden öncede Giresun güney çevre yolu proje ihalesi yapılacaktır. Bunlar Giresun’un mega projeleri ve sınıf atlatacak yatırımlarıdır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından hava muhalefeti nedeniyle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin temel atma töreni salonda gerçekleştirildi.