Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Canikli, “Tankla beni almaya geldiler”

Bu haberin fotoğrafı yok

Başbakan Yardımcısı Canikli, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı. Canikli, darbecilerin kendisini almak için tankla geldiğini ancak halkın engeliyle karşılaştığını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, darbe girişimi sırasında yaşadıklarını anlatırken “Haber aldık, sonra beni almaya geldiler. Önce tankla, vatandaş önünü kesti, gelemedi. Sonra helikopterle 9 maskeli, elleri silahlı. Daha önce evden ayrılmıştım eşimle. Bütün site dışarı çıkmış, polisler de gelmişti. Polisler ateş etti, vatandaşı da görünce helikopterle kaçıp gittiler” dedi.

Canikli, FETÖ darbe girişimi sırasında yaralanarak Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınanları ziyaret etti. Canikli, darbe girişiminin gerçekleştiği gece İstanbul’da bulunduğunu belirterek, yaşadıklarını şöyle aktardı: “Toplantıdan yeni geldim, saat 22.15’te. Haber aldık, sonra beni almaya geldiler. Önce tankla, vatandaş önünü kesti, gelemedi. Sonra helikopterle, İKEA var kaldığımız yerin karşısında oraya indiler 9 maskeli, ellerinde silahlı. Daha önce evden ayrılmıştım eşimle. Bütün site dışarı çıkmış, polisler de gelmişti. Polisler ateş etti, vatandaşı da görünce kaçıp helikopterle geriye gittiler. Sitenin girişinde vatandaş izin vermedi.”