Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozbağ, “İlk galibiyet peşindeyiz”

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ,

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, sezona şanssız Kardemir Karabükspor yenilgisiyle başladıklarını belirterek, “Bu maçta olanları herkes biliyor. Tekrar konuşmaya gerek yok. İstemediğimiz bir başlangıç yapsak da o maçın ikinci yarısında Giresunspor’un neler yapabileceğini gördük” dedi.

Bozbağ, takımdaki taşların zamanla yerine oturacağını belirterek, “Önümüzde uzun bir yol var. Bu köprünün altından çok sular akacak. Bütçemize göre en iyi kadroyu oluşturduk. Bazı eksikliklerimizin zamanla çözüleceğini düşünüyorum. İyi bir aileyiz. Çocuklar ellerinden geleni yapıyor. Nerede, hangi taraftar önünde oynadıklarının farkındalar” diye konuştu.
Elazığspor beraberliğinin ardından Cumartesi günü Atatürk Stadında oynayacakları Adanaspor maçına odaklandıklarını  ifade eden Bozbağ, “Sezonun ilk galibiyetini taraftarlarımızın önünde almak istiyoruz. Umuyorum ki güzel bir oyunla üç puanı hanemize yazdıracağız. Maçı kazanacak inanca ve güce sahibiz. İç saha avantajımızı kullanarak Adanaspor’u yenip, galibiyeti Çotanaklara hediye etmek istiyoruz” dedi.