Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bereket ormanlarına ilk fidanlar dikildi

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde 81 ilde yürütülen ağaçlandırma çalışmaları çerçevesinde Giresun’da oluşturulan Bereket Ormanı’na fidan dikildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının iş birliğinde, “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında Giresun’un Osmaniye köyünde oluşturulan “Bereket Ormanı”nda fidan dikim töreni düzenlendi.

Giresun Valisi Hasan Karahan, Eşi Şule Meral Karahan ve İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’ün katılımları ile gerçekleştirilen fidan dikiminde Vali Hasan Karahan, fidan dikiminin önemine vurgu yaptı.

Vali Karahan’ın eşi Şule Meral Karahan ise, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının bünyesinde gönül elçileri projesi kapsamında bereket ormanları oluşturuldu. Bizde ilimizde ceviz ağacı diktik inşallah hayırlı uğurlu olur her fidan bir umut olur sadece dikmekle yetinmeyip ormanlarımızı ağaçlarımızı koruyarak gelecek nesillere inşallah güzel bir miras olarak kalacak” dedi.

Açıklamanın ardından, Vali Hasan Karahan ve eşi çocuklar ile fidan dikti. Daha sonra, fidan dikim alanına kurulan kamp çadırına geçen katılımcılara köz ateşinde pişirilmiş patates ikram edildi.