Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Şehir Tiyatrosu perdelerini açıyor

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni sezondaki çalışmalarını bir toplantı ile duyurdu. Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt, Tiyatro Müdürü Hüseyin İnanç, Genel Sanat Yönetmeni Doğan Turan ve oyuncuların katıldığı basın toplantısında yeni sezonda tiyatro severleri ne gibi sürprizlerin beklediği anlatıldı.

Başkan Yardımcısı Orhan Kurt; Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem verdiğini ve bu konuda her türlü çalışmaları desteklediğini belirterek, tiyatronun şehir için büyük önem taşıdığını ve şehrin insanının tiyatroyu çok sevdiğini söyledi.

Yeni tiyatro sezonuna salonun yenilenerek girileceği açıklandı. Başkan Yardımcısı Orhan Kurt; “Yıpranmış koltukların tamamını değiştirdik. Oyuncularımız için yeni kostümler aldık. Elektrikler kesildiğinde oyununun sekteye uğramaması için jeneratör sistemi kuruldu. Eksiklikleri gidererek yeni sezonda izleyicilerin sadece oyunlara odaklanmasını hedefledik” dedi. Tiyatro Müdürü Hüseyin İnanç ise 2016-2017 yılı içerisinde yıla 4 oyunla başlayacaklarını ve bu sayıyı 6’ya yükselteceklerini söyledi.

12 Ekim’de “Andır Galsın” oyununu ile perdelerin aralanacağı Vahit Sütlaş Sahnesine tiyatro severler davet edildi.