Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu KEİPA ülkelerini Giresun’a davet etti

Antalya’da toplanan Karadeniz Ekonomik

Antalya’da toplanan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) toplantısı başladı.  Açılışta, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşananlarla ilgili bir sinevizyon da gösterildi. Ardından da AKP Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, sunuş konuşması yaptı.
KEİPA toplantıları, gündemdeki konuların görüşüldüğü oturumlarla sürüyor. Hukuki ve Siyasi İlişkiler Komisyonu 48’inci toplantısında, terörizme ve aşırılığa karşı mücadelede dinlerin rolü ile KEİPA’nın statüsünün güçlendirilmesi konuları ele alınacak.

BEKTAŞOĞLU: “KEİPA TOPLANTISI GİRESUN’DA YAPILMALI”

Toplantılara, KEİPA Türk Gurubu üyesi CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu da katılıyor.
Bektaşoğlu, KEİPA’nın bir dahaki yıl yapacağı toplantılardan birisinin Giresun’da yapılması teklifini götürdü.
Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, “Bu toplantının Giresun’da yapılması, KEİPA’nın kuruluş felsefe ve ilkelerine uygun. Karadeniz’e kıyı ülkelerin Karadeniz’in karşı kıyısındaki Giresun’da toplanması gerekir. Böyle bir organizasyonu yapmaya hazırım. Teklifim gerçekleşirse, toplantı nedeniyle 30 dolayında üye Giresun’a gelerek ilimizin tarihi, kültürü ve turizm değerlerini tanınmasına vesile olacaklar” dedi.
Yarın sona erecek toplantıya, Türkiye’nin yanı sıra; Ermenistan, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, Yunanistan, Moldova, Romanya, Rusya ve Ukrayna’dan devlet yöneticileri ve hükümet temsilcileri, akademisyenler katılıyor.