Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksu Belçika’da Türk Derneklerine misafir oldu

Belçika’nın La Louviere Belediye

Belçika’nın La Louviere Belediye Başkanı Jacgues Gobert’in daveti üzerine bu ülkeye giden Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve beraberindeki heyet, kardeş şehir sürecine önemli destek sağlayan Türk derneklerine misafir oldu. Belçika La Louviere Türk İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Kazancı, Türk İşçileri Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Kanber, Yabancılar Derneği Başkanı Ali Aycık, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri, belediye meclis üyelerinin katılımı ile düzenlenen toplantıya La Louviere Belediye Başkanı Jacgues Gobert ile katılan Belediye Başkanı Kerim Aksu, Belçika’nın La Louviere kenti ile kardeş şehir olma sürecinde önemli çalışmalar yapan derneklere teşekkür etti.

Başkan Aksu, burada yaşayan hemşerilerin bu bağın kurulmasında önemli katkı sağladıklarını belirterek, “La Louviere Belediye Başkanı Jacgues Gobert başta olmak üzere, hemşerilerime, belediye yetkililerine Giresun adına teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki bu dostluk köprüsü, gelecekte çok güzel çalışmalarla, ortaklıklarla yeni boyutlar kazanacak ve güçlenerek devam edecektir. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

La Louviere Belediye Başkanı Jacgues Gobert ise Giresun ile başlattıkları kardeşlik sürecinin örnek projelerle güçleneceğine inandığını, bu süreçte katkı sağlayan Türk derneklerinin temsilcilerine teşekkür ettiğini dile getirdi. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 2017 yılında yapılacak Aksu Festivaline davet ettiği La Louviere Belediye Başkanı Jacgues Gobert’e fındık çotanağı işlemeli özel tasarım tabak hediye etti.