Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahçeli’den Giresunlulara övgü

Bu haberin fotoğrafı yok

Grup Toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, helikopter kazasının ardından yaralılara Giresun’luların yardım etmek için yarıştığını söyledi. Bahçeli  “Karadeniz’in yiğit insanı yeri ve zamanı gelirse gözünü daldan budaktan esirgemeyecek, hiçbir fedakarlıktan da kaçınmayacaktır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Giresun’daki helikopter kazasında halkın yaralılara yardım ettiğini söyleyerek, “Karadeniz’in yiğit insanı yeri ve zamanı gelirse gözünü daldan budaktan esirgemeyecek, hiçbir fedakarlıktan da kaçınmayacaktır. Türk milleti çok şükür haysiyet ve hasletlerini kaybetmemiştir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı’nda konuştu. Bahçeli, 5 Temmuz Salı günü Giresun’un Alucra ilçesi Tohumluk köyü sınırlarında sikorsky helikopterinin kaza kırıma uğradığını hatırlatarak, “Elim kazanın olduğu mahal Tohumluk Yaylası yakınlarında sis altındaki dağlık alandır. Bölgenin elverişsiz şartlarından dolayı ambulansların yaralılara ulaşmaları kolay olmamıştır.

Özellikle ifade etmek isterim ki, yöre insanımız kayaya, sise aldırmadan el ele, sırt sırta vererek yaralıları ambulanslara yetiştirmede üstün bir gayret sergilemişlerdir. Adeta insandan kule kuran, olay yerinde korkusuzca inisiyatif alan tüm vatandaşlarımla iftihar ediyor, hepsine şükranlarımı sunuyorum. Karadeniz’in yiğit insanı yeri ve zamanı gelirse gözünü daldan budaktan esirgemeyecek, hiçbir fedakarlıktan da kaçınmayacaktır. Türk milleti çok şükür haysiyet ve hasletlerini kaybetmemiştir” ifadesini kullandı. Bahçeli, şunları kaydetti: “Milletin maddi ve manevi kökünü kurutamayacaklarını bilen ve gören aymazlar ne yapacaklarını, hangi kılığa girip hangi kisveye bürüneceklerini şaşıracaklardır. Giresun’da sergilenen dayanışma ruhu bizi çok ümitlendirmiş, işte Türk milleti dedirtmiştir.”