Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AKP Giresunluları bu sefer aldatamayacak”

Bu haberin fotoğrafı yok

Yazılı bir açıklama yapan Bektaşoğlu, ”Giresunlular,  Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan olarak görmek istiyor. Atatürk Meydanı’nda kendiliğinden toplanan muhteşem, görülmemiş kalabalık, kendisine orada ve Aksu Festivali’nde gösterilen ilgi, coşku, sevgi bunun göstergesidir. Giresun O’nu bağrına bastı. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Bülent Bektaşoğlu, önceki gün Giresun’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı konuşmalarda, Türkiye ve Giresun’u yakından tanıdığını, sorunlarımıza ne kadar vakıf olduğunu gösterdiğini belirterek, şunları söyledi: “Sayın genel başkanımız yüreğimize adete su serpti. Seçim bildirgemizdeki taahhütlerimizin yanı sıra, özellikle bölgemizin temel ve tek geçim kaynağı fındıkla ilgili sözleri, “Fiskobirlik ayağa kaldıracağız, fındık borsasını Giresun’a kuracağız” açıklamasını önemsiyoruz.  Ordu mitinginde 2-B arazilerindeki devlet-vatandaş itilaflarını vatandaşımızın lehine çözüleceğini ve bedava vereceğini söylemesi de orman köylülerimizi ve yaylacılık yapanları rahatlattı” 7 Haziran seçimlerinde daha önce başka partilere oy vermiş seçmenlerin tümünün oylarına talip olduklarını söyleyen Bülent Bektaşoğlu, “halinden, içinde bulunduğu durumdan hoşnut olmayan işsizlerin, emeklilerin dar gelirlilerin, köylülerin, fındık üreticilerinin, kadınların, yoksulların, şehit ailelerinin, güvenlik görevlilerin, gençlerin, öğrencilerin kısaca bütün halkımızın bize oy vermek, AKP’ye oy vermemek gibi bir nedeni var. 4 yıl bir de CHP’yi denesinler. Görecekler; bize oy veren de vermeyen de memnun kalacak. Önceliğimiz, işsizlik ve yoksulluğu yenmek. Giresun’la ilgili pek çok özel projemiz de var” diye konuştu.

AKP’yi eleştiren Bektaşoğlu, ”AKP oy kaybettikçe, eridikçe panikledi. Sözlü saldırıya geçtiler. Bu Türkiye’de böyle Giresun’da da…Her buldukları yere temel atıp, açılış yapıyorlar. Güya bundan sonra hizmet yapacaklarmış. Şimdiye kadar neredeydiniz?  13 yıldır Giresun’un hangi sorununu çözdüler. Varolan fabrikalarımız bile uyguladıkları politika yüzünden kapandı. İşsizlik arttı. Nüfusumuz 100 bin daha göç verdi. 32 bin dolayında kayıtlı işsizimiz iş bekliyor. 18 bini aşkın icra dosyası var.  21 yüzyılda yolsuz, susuz köylerimiz var. Ama bu sefer Giresunluyu kandıramayacaklar, aldatamayacaklar. Giresunlular oylarıyla hesap soracak” dedi.
CHP adayı Bülent Bektaşoğlu açıklamasında, Giresun’da birinci parti olacakları iddiasını tekrarladı.