Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partili adaylar destek arayışında

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti’nin milletvekili adayları Turhan Alçelik, Adem Tatlı, Mehmet Geldi ve hatice Kocaoğlu seçim gezilerini sürdürüyorlar. Milletvekili adayları gezileri sırasında vatandaşları gezerek kendilerine oy ve destek vermelerini istiyorlar.  Adaylardan Hatice Kocaoğlu Tirebolu’da parti teşkilatı ile bir araya gelirken 3.sıra adayı Mehmet Geldi, Bulancak’ta esnaf ziyareti yaparak destek istedi. AK Parti Geldi, Bulancak’ta esnaftan destek istedi. Geldi, Bulancak Pazarsuyu mevkiine kurulan Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyete geçmesiyle birlikte küçük esnafında dolaylı yoldan ekonomik olarak kazanç sağlayacağını kaydetti.
AK Parti Giresun Milletvekili ve 2. sıra adayı Adem Tatlı da seçim çalışmalarına Şebinkarahisar ilçesinden sürdürdü. Milletvekili Tatlı beraberindeki İlçe Başkanı Nejat Okuyar ve partililerle esnaf ziyareti gerçekleştirerek, Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle bir araya gelerek sohbet etti. Şebinkarahisar esnafı, Milletvekili Tatlı nezdinde AK Parti hükümetine Eğribel Tüneli’nin temelinin atılmasından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Eğribel Tüneli’yle Şebinkarahisarlıların Giresun merkezle daha da yakınlaşacağını ifade eden Tatlı, Giresun’da hayal olarak nitelendirilen projelerin gerçeğe dönüştürüldüğünü, yapılamaz denilen projelerin yapıldığını kaydetti. Milletvekili Tatlı, Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okulu kampüsünü de ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Tatlı, öğrencilerle sohbet ederek, talep ve isteklerini dinledi.

ALÇELİK, GÖRELE’DE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti 1. sıra Milletvekili adayı Turhan Alçelik de seçim çalışmalarını Görele ilçesinden sürdürdü. Alçelik muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener ile AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Turhan Alçelik ve beraberindekiler esnaf ziyaretinde bulundular. İlk olarak köy ve mahalle muhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya Alçelik, ardından kermes ve işyeri açılışlarına katıldı. Daha sonra beraberindeki Belediye Başkanı Tolga Erener ile esnafları tek tek ziyaret eden Alçelik, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, onların istek ve şikayetlerini dinledi. Alçelik, birlikte hareket edildiği zaman sonuç alınamayacak hiçbir işin olmadığımı söyledi.