Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de seçim Öden’e emanet

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti’de Hasan Ali Tütüncü başkanlığında iş başına gelen yeni yönetim kurulu 7 Haziran milletvekili genel seçimlerinde görev yapacak olan Seçim koordinasyon Merkezinin başkanlığına İl genel meclisi eski başkanı Osman Öden’i getirdi. İl başkanı tütüncü, görevin Öden’e tebliğ edildiğini açıkladı.

ÖDEN, “HER GÖREVİ YAPARIZ”

AK Parti’de Seçim Koordinasyon Merkezinin başına getirilen Osman Öden görevi ile ilgili olarak, “Biz partide verilen her görevi başarı ile yaparız. Hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde seçimlere hazırlanmak ve seçimde 4 milletvekilliğinin tamamını almaktır” dedi.
Öden başkanlığında oluşturulacak olan seçim Koordinasyon Merkezinin diğer üyeleri ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

TÜTÜNCÜ, “YOK”

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü ise partide herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi. Tütüncü, Seçim Koordinasyon Merkezinin başına Osman Öden’i getirdiklerini, seçim propaganda dönemi boyunca partinin adaylarının bu merkezin programı doğrultusunda çalışacaklarını söyledi. Tütüncü; “İl yönetiminde ki görev dağılımını da bir iki gün içerisinde tamamlayıp kamuoyuna açıklayacağız, bu konuda bir sıkıntı yok” diye konuştu.