Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti merkez ilçe basınla tanıştı

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar ve yönetim kurulu üyeleri dün düzenledikleri kahvaltılı toplantı ile basınla tanıştılar. AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geli’nin yanı sıra İl Başkanı Hasan Aydın ve İl genel meclisi Başkanı Mürşit Gürel’in de katıldıkları toplantıda konuşan merkez ilçe başkanı Bahadır Akar, partisinin genel seçimlere birlik ve beraberlik içerisinde gireceğini söyledi. Akar, ”Giresun için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantıda konuşan Milletvekili Mehmet Geldi ise 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde hedeflerinin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldıkları yüzde 66’lık oy oranını geçmek olduğunu söyledi. Geldi, TOKİ’nin stadyumun da bulunduğu arazi ye AVM yapılıp yapılmayacağı sorusuna ise “Bu konuda TOKİ’nin net bir kararı yok en uygun proje ne ise onu yapacak” dedi.

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın ise, Rus Pazarı olarak bilinen yerde belediyeye ait arsanın ve stadında bulunduğu alanın kent meydanı olarak yeşil alan düzenlenmesi yönünde kamuoyunda anket yaptırabileceklerini, belediyenin arazisini yeşil alana dönüştürmesi durumunda Atatürk stadının arazisinin de yeşil alan olarak değerlendirmesinin gündeme gelebileceğini söyledi.