Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

20 yıldır Giresunspor’da

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresunspor’da Başkan Mustafa Bozbağ’ın yardımcılığını yapan İbrahim Özkul, 1992’da 31 yaşında girdiği Giresunspor yönetiminde sadece 2 dönem görev almadı. Özkul, en genç yönetici olarak göreve başladığı Muzaffer Deniz yönetiminin ardından bugün 51 yaşında Bozbağ yönetiminin en yaşlı ismi oldu.

Yöneticilik döneminde 1 kez şampiyonluk sevinci yaşayan Özkul, Giresunspor süper lige çıkınca yöneticilik hayatını da sonlandıracak.
Giresunspor’da Mustafa Bozbağ yönetiminde Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan İbrahim Özkul, ilginç bir rekorunda sahibi. Özkul, 31 yaşında en genç isim olarak yer aldığı Muzaffer Deniz yönetimi ile başlayan Giresunspor macerası bugün Mustafa Bozbağ’ın başkanlığını yaptığı yönetiminde en yaşlı yönetici olarak devam ediyor.

“ŞAMPİYONLUKTAN SONRA YOKUM”

Giresunspor Yönetiminin deneyimli ismi 51 yaşındaki İbrahim Özkul, yöneticilik hayatı boyunca bir kez şampiyonluk sevinci yaşamış. Mustafa Bozbağ’ın sağ kolu olarak görünen Özkul, Bozbağ ile Giresunspor’un süper lige çıkacağına inananların da başında geliyor. Özkul; “Giresunspor süper lige çıktıktan sonra bende yöneticilik hayatımı sonlandıracağım” şeklinde konuşuyor. Özkul’un merhum Muzaffer Deniz’in başkanlık yaptığı dönemle başlayan yöneticilik yaşantısı merhum Ahmet Tirali, Osman Çırak ile de devam etmiş. Özkul, Fatih Kitapçı döneminde ise denetleme kurulunda yer almış.